Sunday, December 1, 2013

Fondant cake,arwah ibu

Hi blogger reader...
Da lme ema tk blogwalking kd sine da bpe bulan da...btw ema tk citer bulan nie...lgy oon kite nk mksd thun depan..dan ema pon nk hbis study kad giat...huh emma nk citer slme nie ema mndiamkan die kossss...ema tk de mse...nk type...ema byk paper and byk amali...blik je penat..
Ema pon nk hbis kelad da just 6 bulan jeww...
Btw ema citer..2 hri seblm rye ema di tingglkan oleh ssorng yg amag penyaba baek hti dan garang...ibu ema da pergi tngglkn ema dan family..selpas ketiadaan nenek ema bberpe bulan seblon ibu ema..kami di kejotkan dgn permergian nenek secare tibe2...
Dan 2 hri seblm rye ibu ema mngglkn family ema dan ema...seblom die pgy die bersme ema..ema yg jge die di hospital...ema tngk cre die pergi.cre ucapkn selmt tinggl...alhamdulillah die pergi dgn tenang..ema yg mnta die tido sbb die agak kpenatn...selpas die baring die pejam mate dan lmbai...dan pergi ,ema mmg terkojot...ema nngis dan nngis call abah,time to abah dlm perjalanan...sehri sblim die pergi ema rse sdih dan ema lri ke toilet dan nngis sekuat hti..ema tk thu knpe nk nngis..time ti ema nk mntk maaf kad arwah tpy tkod..ema still nk die ad lgy emma tido smbil nngis....
Walaupon rye thun nie die tk de kurng seorng yg kami syng..kami thu dan doakan die di temptkan di golongan orng yg beriman...dan di synggi allah...<3 amin...

Sunday, September 8, 2013

Giatmara

Da lme tk updated blogger miss u all... Emma agak bisy sikit btw emma wanna show and wanna share something..di sbb kan emma always bisy kalahkn orng projek 1 juta haha...emma now study at giatmara pandan...just take bakery...emma amik bake kos emma like cake and hias2... Emma suke chef buddys form maxico haha berdrah arab maxico and orng amerika dan jdylah rabmaame hahahaha suke hti je...emma knl die dri astro lee... Hehe dri die kdai sederhana sampai ad kilng sendiri...awesome sngt emma nk jdy mcm to but family jee...emma masuk giat ni pon sbb nk amik pengalaman dan belaja seuatu bru heee...n
Every month ad paper so kene study bkn amali jee...sngt pnt k...
Emma mmg tk suke ad paper.. Tpy kene gak buat heeee....bile kite di dunia luar kire msti jumpe orng mcm2 jenis so kene saba and saba....

Monday, July 8, 2013

Raye Dan berlaja

Hi u all Emma da lme tk brblog miss sngt tk ee maSe nk type now ema brblog pkai hp je. Emma tk de maSe nk online pakai hp...now Emma tngh ambil kemahirn dulu..okey Emma amik kos baker..haha Emma tngh type Sambil belaja hahaha..Emma ingt tk de tulis2 rupe2nye ADA...kalu skit tk pe nie byk kod...penatlaa..ema tk Saba nk make cake sndiri hehe excited gile...ahh one more think kite da nk puase..lgy bpe hri...sape yg blom ganti mcm Emma sila ganti haha....

Korng da beli bju raye??ema. Blom beli lgy tk Sempatla blom pike nk beli warne ape lgy issshhh naik pening pike kan nye.....

Monday, May 27, 2013

Senyum dalam kesedihn

Hummmmm senyum Dan senyum tu je aku blh ckp skrng..aku MLS nk Crte ape aku rse skrng...hrp2 die Phm sndiri...die ckp die syng aku.  Sdih ADA gembire pon ADA mse to...tkpela biarla aku belagak gembire Depn die...tkpe..aku tk nk crte kad die ape yg aku rse... :-D senyum dan senyum.....AKU SYNG DIE....tros kan begito

Sunday, May 26, 2013

Saba? Humm sakit

Mmg skit cnte jarak jauh...tpy ape blh buat bkn aku srong alami..rmai lgy Kalu bkn aku orng laen...hummmmm...bkn aku tk Phm die..aku sngt Phm..bile aku Mara die,die ckp sorry pent sngt trtIdo,terlupe.aku trdiam Dan dga ape die ckp..tpy bile aku nk Mara die aku tk sngop sbb aku Phm keadaan die..aku ADA gak tacink bile kite gado tpy aku try baek blik g die sbb aku tk nk Burkkn keadaan...jjur klu aku mmg tk blh nk lupkn die..entahla..die syng aku laen..ssh nk phm keje dorng..bisy2....maaf sngt Kalu tk Phm keadaan awak,tpy spe nk Phm keadaan syng..spe  nk thu ape yg bushuk rse..tk nk bgy tau chomot..nnti awak pening.biar simpn.hrp2 bebaloi ape yg sye buat kad awk nie...moge ganjrn die sngt besa...Dan sngt berhrge..ssh nk trime klu nie hnye mmpi...Dan ssh nk brkte2 klu kite da tk sme lgy... 
B please ingt syng tunggu b...please.......sngt2... Hrpn yg tinggi

Monday, March 25, 2013

beker's cottege's

 






 








result spm 2012

        




huhu miss nnti


Sunday, March 3, 2013